Scroll to content
Twitter Facebook Instagram Back Search
Scroll to content

Sensory courses

Sensory courses
During this year’s Poznań Beer Expo you may take part in professional sensory training led by Paweł Leszczyński – a certified beer judge, an author of the book ‘Opis cech sensorycznych piwa’ (‘A description of beer’s sensory attributes’), chairman of Mazovian Branch of the Polish Homebrewers Association.

Art of Beer Tasting – theory and practice

the course is aimed at beginners and semi-advanced people Friday 17:00 – 19:00 What should you start with at the festival? How to recognize a good beer? Why do your tastes differ so much and what does high quality mean? A training with beer sampling from selected beers from the festival. Available spots: 40 Price: 40 PLN/person For those interested in taking part spot reservation is through bank transfer payment at bank account number: 73 1140 2017 0000 4602 1304 0596 At the transfer’s title please write: your full name, name of the course („Sztuka degustacji”) and your telephone number. You will receive a confirmation of reservation to that phone number. Bank transfer details: Setka sp. j. ul. Św. Marcin 8 61-803 Poznań
                          Marysia Banach
Post author: Marysia Banach
Od kilku lat związana jestem z organizacją Poznańskich Targów Piwnych i gdybym miała odpowiedzieć na pytanie czym się tu zajmuję, musiałabym chyba powiedzieć, że wszystkim po trochu. Trochę ze mnie taki człowiek-orkiestra. W wolnych chwilach gotuję, wydaję kulinarne książki i przepisami dzielę się na łamach bloga PTP. Świat kraftowego piwa dopiero poznaję, ale degustacja jest zdecydowanie moją ulubioną częścią tej podróży.

Comments