Jak uwarzyć piwo – #4 Porter bałtycki
W poprzedniej odsłonie cyklu mogliście przeczytać o stoucie. Piwie ciemnym i palonym. Jednak bogactwo ciemnych piw nie kończy się na stoucie, lecz dopiero otwiera szeroki
W poprzedniej odsłonie cyklu mogliście przeczytać o stoucie. Piwie ciemnym i palonym. Jednak bogactwo ciemnych piw nie kończy się na stoucie, lecz dopiero otwiera szeroki
W poprzednich odsłonach cyklu mogliście zapoznać się z klasyczną angielską IPĄ oraz witbierem. Tym razem mam do zaproponowania styl piwa zupełnie inny od poprzednich. Styl,
W poprzedniej części cyklu podałem Wam recepturę na Witbiera. Dziś zaprezentuje jeden z najbardziej rozpoznawanych stylów piwnych na świecie jakim jest IPA. Jednak nie skupię
W pierwszym tworzonym przeze mnie cyklu możecie przeczytać o warzeniu piw w browarze, ale mam też coś dla tych, którzy chcieliby dowiedzieć się jak uwarzyć
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego piwa.
Szanujemy Twoją prywatność, dlatego jeśli nie lubisz ciasteczek to możesz je wyłączyć. Przeczytaj naszą politykę prywatności, aby dowiedzieć się więcej.
© Poznańskie Targi Piwne | Polityka Prywatności | Regulaminy i warunki